Prehrana za zmago

6-tedenski skupinski coaching program za športno prehrano

Optimiziraj svojo prehrano za boljše športne rezultate in aktiven življenjski slog​

Živjo 👋

Matjaž Macuh,
Magister športne prehrane in doktorski študent prehrane

Sem Matjaž Macuh, magister športne prehrane in doktorski študent prehrane.

Skupaj z ekipo prehranskih strokovnjakov Feelgood smo v zadnjih letih pomagali izboljšati prehrano vrhunskim slovenskim športnikom. Ponosni smo na uspešna sodelovanja z udeleženci olimpijskih iger, državnimi prvaki, Guinnesovimi rekorderji in seveda z zagretimi rekreativnimi tekmovalci.

Tekom večletnih izkušenj sem športnikom pomagal premostiti težave, povezane z neoptimalno prehrano:

  • pomanjkanje energije in utrujenost,
  • slabša zmogljivost,
  • frustracije zaradi neživljenjskih prehranskih strategij,
  • zapravljanje denarja za neustrezna prehranska dopolnila,
  • slabša regeneracija,
  • večja pojavnost poškodb in obolenj,
  • počasnejši napredek v svojem športu,
  • slabši tekmovalni rezultati.

Kaj so povedali športniki, ki so sodelovali z nami?

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Se tudi ti srečuješ s podobnimi izzivi?

Čas je, da preizkusiš Feelgood pristop k športni prehrani!

Prehrana za zmago

Primerna športna prehrana ti lahko dobesedno spremeni življenje.

Predstavljaj si da:

Točno veš, katere prehranske strategije in katera dopolnila pridejo v poštev za tvoje športne cilje in za podporo splošnemu zdravju.

Se trud, ki ga vlagaš v treninge, odraža tudi v rezultatih, ker ga znaš podpreti s pravo prehrano.

Te ne skrbi za pomanjkanje energije ali hranil, ker poznaš svoje potrebe in znaš svojemu telesu zagotoviti prave gradnike.

Narediš konec pomanjkanju energije, utrujenosti in prebavnim težavam, ki spremljajo tvoje treninge in tekmovanja.

Maksimiziraš svojo zmogljivost, hitrost, moč in vzdržljivost, da lahko blestiš in uživaš v svojem športu.

6-tedenski skupinski coaching program za športno prehrano

Leta strokovnih izobraževanj in praktičnih izkušenj smo nutricionisti Feelgood združili v programu Prehrana za zmago.

Samostojno poskrbiš za prehranske zahteve svojega športa, ne glede na situacijo in breme treninga

Dosežeš optimalno telesno sestavo za svoj šport in cilj.

Zmanjšaš tveganje za pojav poškodbe oz. omogočiš hitrejše okrevanje po poškodbi, če se ta slučajno pojavi.

Se obraniš strahu in zmede, ki so ti jo v preteklosti vzbujali razpečevalci prehranskih mitov, sumljivi guruji, neuki influenserji in vsiljivi oglaševalci.

Priskrbiš svojemu telesu vse potrebne gradnike v podporo splošnemu zdravju.

Izveš, katere posebne prehranske strategije pridejo v poštev zate in kako jih primerno uporabiti.

Se znajdeš med množico prehranskih dopolnil, razumeš njihov pomen, katera so najbolj učinkovita zate in kako jih dodajati za največji učinek.

Kaj zajema program?

Kako poteka program?

Coaching temelji na 6 tedenskem spletnem programu z vsakotedenskimi praktičnimi delavnicami in članstvu v zaprti podporni skupini.

Vsak teden te čaka nova lekcija, vseh 8-10 si sledi v smiselnem zaporedju. Prva polovica jih je namenjena osnovam športne prehrane in veščinam, s katerimi oblikuješ kakovostne temelje svoje prehrane. S kasnejšimi vsebinami pa na trdni podlagi gradiš napredna prehranska znanja in prehranske strategije. Vsako lekcijo sestavlja:

  • Video vsebina z vso potrebno teorijo in začetnimi praktičnimi napotki. Videi so posneti v naprej, zato da si jih lahko ogledaš v svojem tempu, po delih ali v celoti, takrat ko ti je to najbolj priročno in po potrebi tudi večkrat.
  • Povzetkov v pisni obliki na katerih so strnjene ključne točke. Kot neke vrste »plonk listek«, ki je namenjen temu, da ti olajša izluščiti bistveno.

Po vsaki lekciji te čaka »domača naloga«. Brez skrbi, ne bo ti potrebno ničesar zahtevno računati, niti prebirati dolgih spisov. Gre za tedenske naloge oz. cilje, ki te vzpodbudijo, da naučeno teorijo začneš prevajati v vsakodnevno prakso. V tem procesu oblikuješ nove navade, ugotavljaš kaj ti ustreza in kje se pojavljajo težave.

Ves čas ti je na voljo podporna skupina, v kateri lahko sodeluješ z vsemi ostalimi udeleženci. V skupini lahko zaprosiš za pomoč, pri čemer ne bo minilo dolgo, preden ti nekdo postreže s koristnim nasvetom ali dodatnim pojasnilom. Prav tako se lahko samo pohvališ s svojim uspehom in tako dodatno motiviraš ostale udeležence.

Za zaključek vsakega tedna se zberemo ob vnaprej dogovorjenem terminu na online klicu, kjer izvedemo praktično delavnico. Ta je namenjena predvsem dodatnim pojasnilom v zvezi z aktualnimi lekcijami in reševanju specifičnih težav, ki se pojavijo med izvajanji tedenskih nalog. Tekom delavnice lahko začetne napotke dodatno nadgradimo oz. jih po potrebi prilagodimo glede na vaš šport in okoliščine.

Kako dolgo traja?

Trajanje programa:

6 tednov

Skupno število lekcij, ki jih prejmete v programu:

8-10 lekcij

Dolžina tedenski coaching klicev:

45 min

Za koga je primeren?

Program je primeren za vrhunske športnike, vrhunske rekreativce in ne tako vrhunske rekreativce.

Za tekače, kolesarje, atlete, nogometaše, triatlonce, košarkaše, plavalce, obiskovalce fitnesa …

Torej za vsakega, ki se rad ukvarja s športom in bi si želel to dodatno podpreti s prehrano na kar se da enostaven, priročen in svojim potrebam, ciljem in življenjskemu slogu primeren način.

Skupinski coaching program za samo

298,00 €

Prihajajoči termini

Januar 2023

Pričetek: 26. 01. 2022, ob 17. uri
Zaključek: 02. 03. 2022
Trajanje: 6 tednov

Marec 2023

Pričetek: 16. 03. 2023, ob 17. uri
Zaključek: 20. 04. 2023
Trajanje: 6 tednov

Kdo izvaja?

Matjaž Macuh,
Magister športne prehrane in doktorski študent prehrane

Matjaž Macuh je magister športne prehrane iz priznane St Mary’s univerze v Londonu, ki trenutno zaključuje svoj doktorat na področju prehrane na Biotehniški fakulteti. Matjaž je avtor znanstvenih raziskav iz sveta športne prehrane.

S programom Prehrana za zmago ti bo predstavil, kako se neodvisno od situacije ali bremena treninga prehranjevati skladno s svojim ciljem in zahtevami športa, in to na kar se da priročen in enostaven način.

Njegova misija je pomagati športnikom do boljših rezultatov ter jih sočasno obvarovati pred poplavo napačnih in nevarnih informacij o prehrani in dopolnilih, ki krožijo naokoli, še posebej med mlajšimi.

Skupinski coaching program za samo

130,00 € / mesec*

oz. 390,00 € / 3 mesece

*Možnost plačila na 3 obroke.

Pogosta vprašanja in odgovori

Za program (ogled video lekcij, reševanje domačih nalog in coaching klice) si rezerviraj 2 uri na teden. Enkrat tedensko se dobimo na skupinskem klicu, ki traja 45 minut. Če kak teden nimaš časa, ne skrbi, vse vsebine si lahko ogledaš tudi za nazaj.

Seveda, program je idealen za rekreativne športnike. Ne osvojiš samo teoretičnega znanja, ampak tudi konkretne in praktične strategije, ki so dejansko izvedljive v tvojem vsakdanjem življenju kljub polnemu urniku. Usposobljeni coach in podporna skupina pa ti bodo pomagali ohranjati motivacijo in fokus.

Seveda, program je primeren zate tudi, če določenih živil ne ješ bodisi zaradi zdravstvenih ali etičnih razlogov ali ker jih preprosto ne maraš.

Posnetki vseh skupinskih klicev so dostopni v naši podporni skupini in si jih lahko kadarkoli ogledaš za nazaj.

Vse vsebine si lahko ogledaš, kadarkoli želiš. Tudi coaching klici bodo posneti in na voljo za ogled za nazaj. Programu lahko slediš v svojem tempu. Ne glede na to, kateri teden vsebin spremljaš, boš imel/a na voljo podporo skupine in nutricionista.

Prijaviš se tako, da klikneš tukaj in izpolniš prijavni obrazec. Po oddani prijavi dobiš nadaljnja navodila na svoj e-mail naslov.

Investicija v program znaša 298 € in vključuje 6-tedenski program z video lekcijami, pisnimi povzetki, domačimi nalogami, 6 skupinskimi coaching klici in podporno skupino, ki je ekskluzivna za udeležence programa.

V kolikor se tekom programa izkaže, da ti naš pristop ne ustreza, bomo veseli tvojega mnenja o tem, kaj te je zmotilo in s čim si nezadovoljen/na. Če tvojih zadržkov ne uspemo nasloviti skladno s tvojimi pričakovanji, ti povrnemo celoten znesek.

Ne moremo ti obljubiti, da boš zmagal. Lahko pa obljubimo, da boš boljši.

In če ne boš, ti vrnemo denar.